Thursday , 27 November 2014

Apple bën gati iMac 27″ me 5K?

  Raportet e muajit korrik bënë me dije se Apple mund ta prezantojë modelin e ri të kompjuterit të saj të fams ...

Atletico Madrid, jo rastësisht kampion

  Atletico Madrid edhe një herë iu ka bërë me dije Realit dhe Barcelonës se jo rastësisht u shpall kampionin e ...

Studentët e “zgjodhën” rektorin e UP-së

  Një grup i pavarur i studentëve të Universitetit të Prishtinës e kanë improvizuar zgjedhjen e rektorit të UP ...

Loja bizare ku mund të bëhen ‘sulme fizike’ (Video)

  Nga Japonia vërtetë ka gjëra interesante dhe të çuditshme, por kjo ngrehë alarmin e perversitetit. Lojëtari ...

Çfarë tregon Shkëndija? (Foto, +16)

  Shkëndije Mujaj, e njohur për pozat e saja eksplicite, ka bërë një ‘selfie’ të trupit në mënyrë shumë provok ...

Next Prev
Studentët e “zgjodhën” rektorin e UP-së

  Një grup i pavarur i studentëve të Universitetit të Prishtinës e kanë improvizuar zgjedhjen e rektorit të UP-së, i cili sipas tyre ës ...Read More »

Atletico Madrid, jo rastësisht kampion

  Atletico Madrid edhe një herë iu ka bërë me dije Realit dhe Barcelonës se jo rastësisht u shpall kampionin edicionin e kaluar, ndërsa ...Read More »

Çfarë tregon Shkëndija? (Foto, +16)

  Shkëndije Mujaj, e njohur për pozat e saja eksplicite, ka bërë një ‘selfie’ të trupit në mënyrë shumë provokuese, ashtu siç di vetëm ...

Read More »
Apple bën gati iMac 27″ me 5K?

  Raportet e muajit korrik bënë me dije se Apple mund ta prezantojë modelin e ri të kompjuterit të saj të famshëm, iMac me ekranin në 4 ...

Read More »
scroll to top